Opgaver

Kunstopgaver.
Har I lyst til at opdage hvor spændende, provokerende og glædeligt det er at arbejde med maleri. Så har I/du sammen med mig en mulighed. Udsmykning af arbejdspladsen vil jeg gerne klare alene, men måske kunne det også være sjovt at gå i kantinen, med kollegaernes arbejde på væggene.

Kunstforløb, korte, som længere er også noget jeg kan byde på. På jeres arbejdsplads eller på mit værksted.

Jeg har lavet udendørs udsmyknings opgaver med børn fra 0 til 6 år. Malerier med 80 børn igang til vægmaleri, hvor hvert barn malede sit eget maleri og så sat op på væg til en helhed. Forløb hvor det enkelte barn arbejder selv og udstiller

At male sammen med andre kan være meget inspirerende og derfor har jeg hold, hvor man, barn og voksen, arbejder sammen på fælles maleri. Det er en stund, hvor der lyttes til hinanden, ideer bliver født og ført ud på lærredet. Et herligt bilede er blevet til, i en proces, hvor den anden part var af stor betydning. Muligheden for at male side om side eksisterer også.

Som Kunstner Jeg arbejder med meget forskellige materialer og forskellige stilarter.

At opleve, opdage hvad materialet kan og påvirkningerne fra oplevelser er ofte grundlag for motiverne. I perioder er det de høje himle som er interessante, men det abstrakte er vigtigst.


Jeg maler meget farverigt i store flader med detaljer på mindre områder lige nu. En metode som er meget god for mig. Det giver nogle resultater som jeg er rimeligt tilfreds med.

Kontakt mig gerne på mail, hvis du har kommentarer eller har ønske om køb eller et kunstforløb.

Værkstedsbesøg er muligt, bedst efter aftale.

Hestetorvet 8, 2. sal, 4000 Roskilde